خانه / ترفند / چگونه کنجد یا شکر را برای تزئین به خمیر پای بچسبانیم؟

چگونه کنجد یا شکر را برای تزئین به خمیر پای بچسبانیم؟

چگونه کنجد یا شکر را برای تزئین به خمیر پای بچسبانیم؟

استفاده از تخم مرغ یکی از ساده ترین راه هایی است که می توانید نان را با آن طعم دار کنید. در روش اصلی طعم دار کردن با تخم مرغ ابتدا یک عدد تخم مرغ کامل را با ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) آب یا شیر مخلوط کنید. قبل از پخت نان یا شیرینی این مخلوط را روی غذا بمالید و از طعم آن لذت ببرید. البته شما می توانید از جایگزین هایی مثل روغن زیتون یا محصولات شیری ​​استفاده کنید. در این مقاله قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه با روش های مختلف نان یا شیرینی خود را طعم دار کنید. با ما همراه باشید.

مراحل :

  1. اگر می خواهید خمیر پای را تزئین کنید می توانید از شکر با کنجد یا هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید و آن را روی خمیر پای بپاشید. اما برای اینکه شکر یا کنجد به خمیر بچسبد شما به مخلوط تخم مرغ احتیاج دارید. مخلوط تخم مرغ را به روشی که در مقدمه آورده شده است درست کنید سپس کنجد یا شکر را روی خمیر بپاشید.
  1. پای را در فر قرار دهید و بعد از پخت آن را نوش جان کنید.
تزئین خمیر پای با شکر, تزئین خمیر پای با کنجد, چگونه کنجد یا شکر را برای تزئین به خمیر پای بچسبانیم؟,

لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

نحوه استفاده از نمک برای از بین بردن سوختگی درون ماهیتابه

برای کسانی که می خواهند میزان مواد سمی را در زندگی خود از بین ببرند …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *