خانه / ترفند / چگونه نان را با خامه پرچرب مزه دار کنیم ؟

چگونه نان را با خامه پرچرب مزه دار کنیم ؟

استفاده از تخم مرغ یکی از ساده ترین راه هایی است که می توانید نان را با آن طعم دار کنید. در روش اصلی طعم دار کردن با تخم مرغ ابتدا یک عدد تخم مرغ کامل را با ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلیلیتر) آب یا شیرمخلوط کنید. قبل از پخت نان یا شیرینی این مخلوط را روی غذا بمالید و از طعم آن لذت ببرید. البته شما میتوانید از جایگزین هایی مثل روغن زیتون یا محصولات شیری ​​استفاده کنید. در این مقاله قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه با روش های مختلف نان یا شیرینی خود را طعم دار کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

یک بسته خامه پرچرب

مراحل :

خامه پرچرب

  1. یک بسته خامه پرچرب را روی شیرینی یا نان بمالید. استفاده از خامه ظاهر زردی به شیرینی یا نان می بخشد اما رنگ آن مات است و هنگامی که آن را در فر قرار می دهید ظاهر آن ترک خواهد داشت.
  1. شیرینی یا نان را به خامه آغشته کنید و آن را در فر قرار دهید و بعد از پخت آن را نوش جان کنید.
چگونه نان را با خامه پرچرب مزه دار کنیم ؟, دستور تهیه مزه دار کردن نان با خامه پرچرب, روش مزه دار کردن نان با خامه پر چرب, مزه دار کردن نان با خامه پرچرب,


لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

نحوه استفاده از نمک برای از بین بردن سوختگی درون ماهیتابه

برای کسانی که می خواهند میزان مواد سمی را در زندگی خود از بین ببرند …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *