خانه / ترفند / نحوه ی حذف یک گروه در GroupMe  

نحوه ی حذف یک گروه در GroupMe  

 

نحوه ی حذف یک گروه در GroupMe

 

GroupMe  یک پیام رسان گروهی رایگان است که به شما امکان تماس تلفنی رایگان می دهد. شما می توانید به کمک این پیام رسان با چند نفر به طور هم زمان صحبت کنید. این سرویس برای گروه هایی که ایجاد می کنید یک شماره ی تلفن منحصر به فرد اختصاص می دهد. با ارسال پیام به این شماره همه ی افرادی که به گروه دعوت شده اند این پیام را مشاهده می کنند و می توانند از طریق همین شماره به پیام شما پاسخ دهند. هنگامی که با این شماره تماس می گیربد با همه ی افرادی که به گروه دعوت شده اند ارتباط برقرار می شود. دراین مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه یک گروه را در پیام رسان Groupme  حذف کنید.

 

مراحل :

  1. از طریق مرورگر اینترنت خود به آدرس https://web.groupme.com بروید.

اگر به طور خودکار وارد حساب کاربری خود نشده اید، ایمیل یا تلفن و گذرواژه خود را وارد کنید، یا با کلیک بر روی گزینه های Facebook یا Microsoft از طریق حساب دیگر خود وارد شوید.

 

  1. روی گروهی که می خواهید حذف کنید کلیک کنید. گروه های شما در ستون Chats در سمت چپ صفحه نمایش داده می شوند.

 

  1. روی آیکون دانلود کلیک کنید. این آیکون در کنار نام گروه در بالای صفحه ی گفت و گو ها قرار دارد. یک منو باز می شود.

گزینه Settings

  1. روی Settings کلیک کنید. این گزینه در پایین منو قرار دارد. پنجره ی تنظیمات گروه نمایش داده خواهد شد.

گزینه end group

  1. روی گزینه ی End group کلیک کنید. این گزینه در گوشه ی سمت راست پنجره ی تنظیمات قرار دارد. یک پیام تایید نمایش داده خواهد شد.

 

  1. روی گزینه ی Yes کلیک کنید. اکنون این گروه حذف خواهد شد و دیگر در لیست Chats نمایش داده می شود.

 

آموزش حذف یک گروه در GroupMe, پاک کردن یک گروه در GroupMe, چگونه یک گروه را در GroupMe حذف کنیم, طریقه ی حذف یک گروه در GroupMe, نحوه ی حذف یک گروه در GroupMe,

لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

چگونه بفهمیم که ایمیل ما هک شده است یا خیر؟ ( از طریق تنظیمات حساب )

  چگونه بفهمیم که ایمیل ما هک شده است یا خیر؟ ( از طریق تنظیمات …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *