خانه / ترفند / طرز تهیه ی کیک ژله

طرز تهیه ی کیک ژله

آیا کیک دوست دارید؟ آیا از خوردن ژله لذت میبرید؟ آیا تا به حال در مورد ترکیب این دو خوراکی با هم فکر کرده اید؟ دو راه معمول برای درست کردن کیک ژله وجود دارد. کیک ژله گزینه ی مناسبی برای پذیرایی یک دسر خوشمزه در هر وعده غذایی است. کیک ژله برای جشن ها و جشن تولد بچه ها بسیارعالی هستند. خلاقیت به خرج دهید و از ترکیب طعم های مختلف ژله با کیک لذت ببرید. در این آموزش با ما همراه باشید.

مواد لازم :

مخلوط کیک ساده یا کره ای

۱ عدد تخم مرغ

۱ قالب کره

۶ اونس پودر ژله

۳ فنجان آب

۸ اونس خامه ی سرد برای روی دسر

شکلات تکه ای برای روی دسر (اختیاری)

مراحل :

درست کردن کیک ساده

درست کردن کیک ساده

  1. کیک ساده یا کره ای را آماده کنید. دستورالعمل روی جعبه را دنبال کنید. از قالب کیک (۹*۱۱) استفاده کنید. این اندازه برای این کیک ایده آل است.

اگر می خواهید خلاق باشید، می توانید از طعم های مختلف کیک هم استفاده کنید. برای پیدا کردن مزه ی مورد علاقه ی خود طعم های دیگر را امتحان کنید.

دستورالعمل های کیک های مختلف متفاوت هستند، اما اکثر آنها ممکن است در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می شوند.

شما همچنین می توانید قالب کاپ کیک استفاده کنید و کیک های ژله ای جداگانه درست کنید. این کیک ها برای بچه ها عالی است.

اجازه دهید کیک به مدت  ۱۵ دقیقه سرد شود و به دمای اتاق برسد.

ایجاد سوراخ

ایجاد سوراخ

  1. با استفاده از چنگال سوراخ هایی روی کیک ایجاد کنید. می توانید برای این کار از خلال نیز استفاده کنید. سوراخ ها نباید طوری ایجاد شده باشد که به آن طرف کیک برسد.
درست کردن ژله

درست کردن ژله

  1. ۶ اونس ژله را با ۲ فنجان آب جوش مخلوط کنید تا کاملا حل شود. اگر مخلوط ژله را به طور کامل حل نکنید، در نهایت خودش را به خوبی نخواهد گرفت.

اگر تصمیم به درست کردن کیک ژله ای لایه ای داشته باشید، می توانید از یک بسته پودر ژله برای هر لایه استفاده کنید. شما می توانید از طعم های مختلف استفاده کنید. این نیز ایده ی خوبی است.

ریختن روی کیک

  1. مواد ژله را روی کیک بریزید. سوراخ هایی که روی کیک ایجاد می کنید باعث می شود مواد ژله به عمق کیک نفوذ کند.

اگر می خواهید لایه لایه کیک ژله ای درست کنید می توانید روی سطح کیک را از مواد ژله پر کنید. اجازه دهید ژله خودش را بگیرد سپس لایه ی بعدی کیک را روی آن قرار دهید.

قرار دادن در یخچال

قرار دادن در یخچال

  1. کیک را در یخچال قرار دهید. اجازه دهید یک ساعت کیک در یخچال قرار بگیرد تا ژلاتین آن سفت شود.
  1. کیک را با یک لایه خامه بپوشانید. هر طور که دوست دارید کیک را تزئین کنید. می توانید از میوه های مختلف برای تزئین کیک استفاده کنید.
 کیک ژله

کیک ژله

  1. از طعم فوق العاده ی این کیک ژله ای لذت ببرید. نوش جان !
آموزش تهیه کیک ژله, طرز تهیه کیک ژله, کیک ژله, مراحل درست کردن کیک ژله,

لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

طرز تهیه ی چراغ خواب ابری

بعضی چیز ها مانند ابر, دریا و کوه آرامش بخش و الهام بخش هستند ، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *