خانه / ترفند / طرز تهیه ی وافل تمشک و نوتلا

طرز تهیه ی وافل تمشک و نوتلا

 

طرز تهیه ی وافل تمشک و نوتلا

این یک میان وعده فوق العاده “سریع و آسان” است که بزرگسالان و یا بچه ها می توانند با وافل پز، انواع توت ها، شکلات فندقی یا نوتلا آن را آماده کنند.

وافل تمشک و نوتلا

مراحل :

 

  1. یک لایه ی نازک از شکلات فندقی یا نوتلا روی برشی از نان بکشید.
  2. وافل پز را کمی چرب کنید.
  3. یک برش نان را روی وافل پز بگذارید.
  4. کمی تمشک روی برش نان قرار دهید.
  5. برش دیگر نان را روی تمشک ها قرار دهید سپس درب وافل پز را ببندید.
  6. بعد از ۲ الی ۳ دقیقه به وافل ها سر بزنید. اگر طلایی رنگ شده باشند کاملا پخته اند.
  7. در صورت تمایل کمی شکر روی آن بپاشید.
  8. پایان!
چگونه وافل تمشک و نوتلا درست کنیم, دستور تهیه وافل تمشک و نوتلا, طرز تهیه ی وافل تمشک و نوتلا, وافل تمشک و نوتلا, وافل خوشمزه تمشک و نوتلا,

لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

نحوه ی انتقال متن به چوب با استفاده از کاغذ موم دار

روش های زیادی برای انتقال متن روی چوب وجود دارد ، اما اگر می خواهید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *