خانه / ترفند / طرز تهیه ی ماهی گروپر

طرز تهیه ی ماهی گروپر

 

طرز تهیه ی ماهی گروپر

گروپر یک ماهی خوشمزه است که گوشت آن نرم است و چربی بالایی دارد. این نوع ماهی را می توانید به روش های مختلف درست کنید و در هر صورت بسیار خوشمزه خواهد بود.

می توانید این ماهی را با ادویه های مختلف طعم دار کنید و به همراه برنج یا سبزی آن را میل کنید.

از فیله ی این ماهی معمولا برای ساندویچ و انواع سوپ ماهی استفاده می شود.

ماهی گروپر

مراحل :

 

  1. قبل از پخت, فیله ی ماهی را در ادویه های مورد علاقه ی خود به مدت ۱ الی ۲ ساعت بخوابانید تا طعم بگیرد.
  2. گریل کردن فیله ی ماهی گروپر.

قبل از گریل کردن, دستگاه گریل را روی حرارت متوسط تنظیم کنید و روی ماهی کمی روغن بمالید یا اسپری روغن بپاشید تا ماهی نچسبد.

هر طرف فیله ی ماهی را به مدت ۵ دقیقه بپزید. با استفاده از چنگال ماهی را برگردانید و بررسی کنید که کاملا پخته باشد.

  1. سرخ کردن فیله ی گروپر روی اجاق گاز.

از ۳ کاسه استفاده کنید, در کاسه ی اول آرد بریزید, در کاسه ی دوم یک فنجان شیر و ۲ عدد تخم مرغ و در کاسه ی سوم آرد ذرت و ادویه ی دلخواه خود را بریزید. ابتدا ماهی را درون آرد و سپس درون مخلوط شیر و در آخر آن را درون آرد ذرت و ادویه فرو ببرید.

ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و درون آن روغن گیاهی بریزید و صبر کنید تا روغن به دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۱ درجه سانتیگراد) برسد.

فیله ی ماهی را داخل روغن بگذارید و صبر کنید تا هر طرف آن به رنگ طلایی تغییر کند.

  1. قبل از اینکه ماهی را درون ماهیتابه بگذارید؛ باید ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون درون آن بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود.

هر طرف ماهی در این مرحله باید به مدت ۲ الی ۳ دقیقه پخته شود.

  1. بعد از اینکه فیله ی ماهی کاملا پخت می توانید به اندازه ی ۴ فنجان به دلخواه آب یا مخلوط آب و کمی آبلیمو را به ماهیتابه اضافه کنید و حرارت را روی متوسط تنظیم کنید.

به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید ماهی بپزد.

  1. پخت فیله ی ماهی گروپر در فر.

از قبل دمای فر را روی  ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتیگراد)  تنظیم کنید.

لایه ی نازکی از روغن زیتون روی ماهی بمالید و ماهی را در ظرف مناسب قرار دهید.

کمی پودر سوخاری روی ماهی بپاشید تا رطوبت ماهی را حفظ کند و طعم بهتری به ماهی بدهد.

بدون اینکه روی ماهی را بپوشانید آن را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.

  1. پایان!

 

آموزش پخت ماهی گروپر, ترفند پخت ماهی گروپر, چگونه ماهی گروپر را بپزیم, دستور پخت ماهی گروپر, طرز تهیه ی ماهی گروپر, ماهی خوشمزه گروپر, ماهی گروپر با طعم عالی,

لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

نحوه ي آپلود کردن ویدئویی که با استفاده از  Screencast‐O‐Matic ایجاد شده است

  نحوه ی آپلود کردن ویدئویی که با استفاده از  Screencast‐O‐Matic ایجاد شده است   …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *