خانه / ترفند / طرز تهیه ی شکلات تمشکی

طرز تهیه ی شکلات تمشکی

 

 

طرز تهیه ی شکلات تمشکی

 

مواد لازم :

۴ اونس (۱۱۵ گرم) شکلات تلخ و شیرین

۴/۳ فنجان خامه ی زده شده

۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) شربت ذرت

۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) اسانس تمشک

 

شکلات تمشکی

مراحل

  1. شکلات تلخ و شیرین را به قطعات متوسط خرد کنید و آن درون کاسه بریزید و کنار بگذارید.

مراقب باشید که شکلات درون دستانتان آب نشود.

  1. در یک ظرف کوچک، شربت ذرت و خامه ی زده شده را با هم مخلوط کنید و آنها را روی حرارت متوسط بگذارید.
  2. این مخلوط داغ را روی تکه های شکلات بریزید و به مدت چند دقیقه صبر کنید تا سرد شود و شکلات ها نیز آب شوند.
  3. با استفاده از یک قاشق مخلوط را کاملا هم بزنید تا شکلات ها نرم شوند. سعی کنید هوای زیادی را وارد شکلات ها نکنید. کم کم اسانس تمشک را روی مخلوط بپاشید.
  4. اجازه دهید تا شکلات ها در دمای اتاق کمی سرد شوند. هنگامی که دمای آن به حدی رسید که دست شما را نمی سوزاند می توانید مواد را داخل قیف بریزید و به شکل دلخواه آنها را تزئین کنید.

اگر مواد هنوز هم نرم است و به راحتی شکل نمی گیرد می توانید به مدت یک الی دو ساعت آنها را درون یخچال قرار دهید تا سفت شود.

آموزش آماده کردن شکلات تمشکی, آموزش تهیه دسر تمشک, دسر تمشک, روش تهیه ی شکلات تمشکی, شکلات تمشکی, طرز تهیه ی شکلات تمشکی, نحوه ی آماده کردن شکلات تمشکی,

لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

نحوه ی تغییر رنگ دادن متن قابل ویرایش در فتوشاپ

نرم افزار Adobe Photoshop, یک ویرایشگر تصاویر گرافیکی است که برای سیستم عامل های ویندوز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *