خانه / ترفند / طرز تهیه ی دسر پاناکوتا وانیلی

طرز تهیه ی دسر پاناکوتا وانیلی

طرز تهیه ی دسر پاناکوتا وانیلی

پاناکوتا یک دسر ایتالیایی خوشمزه و خامه ای می باشد. به ایتالیایی panna cotta به معنای ” خامه پخته شده ”  می باشد. در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه یک دسر پاناکوتای وانیلی خوشمزه درست کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

۶۵۰ میلی لیتر خامه

۲۵۰ میلی لیتر خامه زده شده

آب ۲ عدد لیمو

۱۰۰ گرم شکر با طعم وانیل

ورق۴ ژلاتین

¼ لیتر آب

مراحل :

کرم لیمو

  1. کرم لیمو را درست کنید. ۶۵۰ میلی لیتر خامه را در ظرفی بریزید، سپس آب لیمو و شکر را اضافه کنید و با استفاده از همزن دستی مواد را با هم ترکیب کنید. لیمو کمی خامه را غلیظ می کند، اما به محض اینکه حرارت ببیند غلظتش را از دست می دهد.

حرارت دادن

  1. ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید و صبر کنید تا مواد کمی گرم شود. اجازه ندهید مواد به نقطه ی جوش برسند. اگر نزدیک به نقطه ی جوش بود آن را از روی حرارت بردارید.

ژلاتین

  1. ژلاتین را اضافه کنید. ورق ژلاتین را داخل کاسه آب بگذارید. چند دقیقه صبر کنید. سپس آن را از آب خارج کنید و داخل ماهیتابه بریزید. مواد را هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

خامه

  1. خامه را هم بزنید. ۲۵۰ میلی لیتر خامه را داخل کاسه بریزید و با استفاده از همزن برقی خامه را به خوبی هم بزنید.

اضافه کردن نر دو نوع خامه

  1. دو خامه را به تدریج با هم مخلوط کنید.

    کشیدن در ظرف

    سرد شدن

خامه ی آماده شده را داخل ظرف های پذیرایی بریزید.

پاناکوتا وانیلی

پاناکوتا وانیلی

  1. کمی عسل یا مربای تمشک روی دسر خود بریزید سپس دسر را سرو کنید. نوش جان !
آموزش پاناکوتا وانیلی, پاناکوتا وانیلی, چگونه دسر پاناکوتا وانیلی درست کنیم, طرز تهیه ی دسر پاناکوتا وانیلی,

لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

نحوه ی بزرگنمایی عکس در Adobe Photoshop

نرم افزار Adobe Photoshop, یک ویرایشگر تصاویر گرافیکی است که برای سیستم عامل های ویندوز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *