خانه / ترفند / طرز تهیه سس روسی

طرز تهیه سس روسی

 

سس روسی انواع مختلفی دارد و به طور کلی طعم آن با همه ی غذا ها بسیار دل چسب و خوشمزه می باشد. در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه انواع سس روسی را به راحتی در منزل آماده کنید. با ما همراه باشید.

 

 

مواد لازم :

۲/۱ فنجان سس مایونز

۳/۱ فنجان سس کچاپ

۱ قاشق غذاخوری سرکه

۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده

نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

 

مراحل :

سس مایونز

  1. سس مایونز و سس کچاپ را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک ، ۲/۱ فنجان سس مایونز,۳/۱ فنجان سس کچاپ را با هم ترکیب کنید.

سرکه

  1. پیاز ، سرکه , نمک و فلفل را اضافه کنید. ۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد کرده را با مایونز و کچاپ مخلوط کنید. ۱ قاشق غذاخوری سرکه و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. به آرامی مواد را هم بزنید تا ترکیب شوند.

قرار دادن در یخچال

  1. اگر قصد ندارید بلافاصله از سس استفاده کنید ، آن را در یخچال قرار دهید.

سرد شدن سس باعث می شود که سس شما کمی غلیظ تر شود. بیشتر سس های خامه ای قبل از سرو شدن چند دقیقه درون یخچال قرار می گیرند.

 

  1. باقی مانده سس را درون یک ظرف در بسته بریزید و در یخچال قرار دهید.

سس روسی

  1. سس را سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.
آموزش درست کردن سس روسی, چگونه سس روسی درست کنیم, طرز تهیه سس روسی,

لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

نحوه اضافه کردن URL به Bing

    Bing.com ، موتور جستجوی مایکروسافت ، به صاحبان وب سایت و توسعه دهندگان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *