خانه / ترفند / بستن خمیر پای به کمک مخلوط تخم مرغ

بستن خمیر پای به کمک مخلوط تخم مرغ

استفاده از تخم مرغ یکی از ساده ترین راه هایی است که می توانید نان را با آن طعم دار کنید. در روش اصلی طعم دار کردن با تخم مرغ ابتدا یک عدد تخم مرغ کامل را با ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) آب یا شیر مخلوط کنید. قبل از پخت نان یا شیرینی این مخلوط را روی غذا بمالید و از طعم آن لذت ببرید. البته شما می توانید از جایگزین هایی مثل روغن زیتون یا محصولات شیری ​​استفاده کنید. در این مقاله قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه با روش های مختلف نان یا شیرینی خود را طعم دار کنید. با ما همراه باشید.

مراحل :

  1. اگر می خواهید گوشه های خمیر پای به خوبی به هم بچسبد می توانید مخلوط تخم مرغی ساده که در مقدمه آورده شده است را درست کنید. سپس گوشه های خمیر را به مخلوط آغشته کنید و به خوبی به هم فشار دهید تا بسته شود. مخلوط تخم مرغ به خوبی می تواند خمیر پای را به هم بچسباند.
  1. پای را در فر قرار دهید و بعد از پخت آن را نوش جان کنید.
آموزش بستن خمیر پای به کمک تخم مرغ, بستن خمیر پای, بستن خمیر پای به کمک مخلوط تخم مرغ, دستور بستن خمیر پای به کمک تخم مرغ,

لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

طرز تهیه ی چراغ خواب ابری

بعضی چیز ها مانند ابر, دریا و کوه آرامش بخش و الهام بخش هستند ، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *